Gästrike Lack och bilservice
Gästrike Lack, bilverkstad i Sandviken.

Om Gästrike Lack & Bilservice

På Gästrike Lack & Bilservice utför vi arbeten med bilplåt och lackering av allt från personbilar till större entreprenadmaskiner, utrycknignsfordon, lastbilar med mer. Vi utför också industrimålning, blästring, skadeverkstad, bilservice, däckservice, rostskyddsbehandling och vi är också auktoriserade glasmästare och utför utbyten av glasrutor på ditt fordon.

Gästrike Lack AB startades i Jäderfors 1991 av Peter Johansson och Nils-Åke Malm. Idag har firman 8 anställda och erbjuder mycket mer än bara lackering. 1996 Flyttade Gästrike Lack till Blixtvägen 20 på Lövbackens industriområde där dom håller till än idag.

Gästrike Lack & Bilservice har både företagskunder och privatkunder över hela västra Gästrikland från Forsbacka och västerut. Vi utför allt från industri, tunga sidan till skador/reparationer på personbilar genom försäkringsbolagen. Vid tillfälle målar vi också entusiastbilar, exempelvis gamla jänkare med mer.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss här »

Certifikat

Vi har företagscertifikat för installation, service och underhåll av mobil luftkonditioneringsutrustning i fordon enligt Förordning och fluorerade växthusgaser SFS 2016:1128

Alla rättigheter reserverade © Gästrike Lack AB | Precis Reklam | Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK